Home » Jazz Musicians » Moonjam

Moonjam

MOONJAM 2018/19

Pop-tryllerier, musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl. Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM...

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne, men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide at det der opstår live, lige nu og her, lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise, og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage dig på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister. Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden...!

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 6-8 år - med mere end 60 koncerter om året - hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.

Moonjam eksisterer i to forskellige størrelser: som den elektriske kvartet med Bobby Ricketts (sax) og Maibrit Olesen (vox) eller den mere Rock’n Roll-prægede sekstet, hvor især guitaristen Mikkel Nordsø farver lydbilledet; Mikkel og Morten har jo også et ret godt greb om den musikstil de grundlagde med hedengangne Sneakers...!

Der er i princippet lige så meget knald på kvartetten, som på sekstetten; fest og fantastiske farver, og egentlig er det scenestørrelsen der afgør om det er den ene eller den anden version man skal satse på. Der skal være plads til begejstring, og med et “action-packed” sceneshow der virkelig er i bevægelse, så tæller hver en kvadratmeter, når der danses og performes...

See You Soon – MOONJAM

Line-up sekstet: Mikkel Nordsø guitar, Henriette Krogh drums, Maibrit Olesen vox, Bobby Ricketts sax, Rasmus Kærså bas/vox, Morten Kærså vox/keys

Line-up kvartet : Bobby Ricketts sax, Maibrit Olesen vox, Rasmus Kærså bas/vox, Morten Kærså vox/keys


Tags

Get more of a good thing!

Our weekly newsletter highlights our top stories, our special offers, and upcoming jazz events near you.