Home » Jazz News » Festival

242

Amb la Sant Andreu Jazz Band

«Extraordinari, una gran idea». D'aquesta manera definia Bruce Lundvall, president de Blue Note recent arribat a Barcelona per assistir al concert de Gonzalo Rubalcaba dissabte a la nit (més informació en un post posterior), el concert de la Sant Andreu Jazz Band d'avui al matí al Gran Hotel Havana, ple de gom a gom.

«M'ha encantat, el director ha fet una feina realment excel·lent», va afegir Enzo Capua, corresponsal a Nova York de la revista Musica Jazz i també de l'Umbria Jazz Festival. Era el dia dedicat al jazz vocal, amb intervencions cantades d'algunes de les noies de la jove big band dirigida per Joan Chamorro: Alba Armengou, Magali Datzira, Eva Fernández i Andrea Motis.

Les sessions dominicals de la Sant Andreu Jazz Band es repetiran encara en dues sessions més (21 de novembre: Ellington & Basie; 28 de novembre: De Broadway a Hollywood). El protagonisme al festival d'aquesta jove i inquieta formació, dependent de l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu, no s'acaba aquí, ja que el dia 2 de desembre seran coprotagonistes del concert triple Swing, Swing, Swing!, juntament amb la Barcelona Jazz Orquestra i La Locomotora Negra (i encara en queden entrades).

Fotografies: Núria Aguadé

Continue Reading...


Comments

Tags

News

Popular

Get more of a good thing!

Our weekly newsletter highlights our top stories, our special offers, and upcoming jazz events near you.